dilluns, 24 d’octubre del 2011

28 d'octubre: Tret de sortida del TriviXic

El proper 28 d'octubre a les 8:00h del matí, es donarà el tret de sortida del TriviXic, el joc 2.0 dels Xics de Granollers.

Aquest proper divendres es donaran a conèixer les tres primeres proves a superar d'aquest TriviXic. A  partir del 28 d'octubre, cada dia es penjaran, a les 8:00h del matí, en aquest bloc i sense excepció per festivitats, els tres tipus de prova a realitzar o a contestar; una prova sobre la història dels Xics de Granollers, una prova sobre el món casteller i una prova sobre els Xics de Granollers i la relació amb la seva ciutat. 

Les respostes d'aquestes tres proves no han de ser immediates (si és que així es desitja), ja que es podran respondre fins el darrer dia de joc, el dissabte 12 de novembre. Les respostes han enviar-se mitjançant el correu del joc (trivixic@gmail.com) o mitjançant un missatge directe al compte Twitter del TriviXic (@trivixic) o mitjançant un missatge particular al compte de Facebook del TriviXic.

Cada cert temps es penjarà en aquest bloc la classificació momentània del joc, per tal que els jugadors puguin saber el lloc que ocupen en tot moment, però fins el diumenge 13 de novembre en la sobretaula de la 20a Diada dels Xics, no es sabrà el guanyador o guanyadora de la 1a edició del TriviXic.

A partir del 28 d'octubre, s'aniran donant pistes sobre les respostes de les proves a realitzar. Algunes pistes es donaran mitjançant el compte Facebook del TriviXic o mitjançant el compte Twitter del Trivixic, però les pistes realment interessants es donaran als diferents assajos i actes de la 20a Diada dels Xics de Granollers.

Ja estàs apuntat? Estàs preparat?

Doncs...

Preparats, llestos, ....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada