Què és?

El TriviXic és el joc 2.0 dels Xics de Granollers, una nova forma de descobrir, guaitar i jugar amb els Xics de Granollers.

El TriviXic és joc virtual i a la vegada real que permetrà a través de la diversió i de l'entreteniment saber-ne més de tot el que envolta als Xics de Granollers

Si creus que ho saps tot dels Xics de Granollers, si creus que ho saps tot del món casteller i si creus que ho saps tot de Granollers, aquest pot ser el teu joc. Si t'agrada jugar, si t'agrada esbrinar, si t'agraden les preguntes difícils, TriviXic t'ho farà passar d'allò més bé. Si ets dels que els hi agrada la immediatesa, si no saps esperar, si creus que la virtualitat és actualitat, TriviXic és una bona elecció.

Pots seguir el TriviXic, ja sigui per aquest mateix bloc, pel Twitter (amb l'usuari @trivixic o amb el hastag #trivixic), al mur del nostre Facebook TriviXic o fins i tot al mur del Google +.

El TriviXic s'iniciarà el proper 28 d'octubre i finalitzarà el proper 12 de novembre. El diumenge 13 de novembre a la tarda es donarà a conèixer el guanyador o guanyadora.

T'hi animes?